A csomag tartalma: - 20db Kinoki tapasz - 20db ragasztótapasz

A kinoki méregtelenítő tapasz használatával Ön egyszerűen, alvás közben tudja növelni szervezete immunitását, mentális állóképességét.

Javítja a szellemi koncentrációt, a vérkeringést

 

- Fokozza szervezetünk vitalitását

- Csökkenti az izületi és izomfájdalmakat

- Segíti a nyugodt alvást

 

Hatóanyaga: A turmalin kristálypor és a bambuszecet kivonat aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.

Szervezetünk energiaszintje megnő.

Használata: Ragasszuk fel a tapaszt testünk megfelelő pontjára és hagyjuk 8-10 órán át hatni.

 

Működnek-e a méregtelenítő talptapaszok?

 

A tudomány szerint igen!

 

Vajon tényleg működnek a méregtelenítő talptapaszok? Sokan felteszik ezt a kérdést. Nem ítélem el őket azért, hogy szkeptikusok – ahogy régebben én is az voltam.

Nagyon jó dolog az, ha az ember nem hisz el mindent, és vannak kérdései. Olyan világban élünk, ahol az elővigyázatlan fogyasztó szabad préda.

Van-e tehát bizonyíték is arra, hogy a talptapasz működik? Határozottan állíthatom, hogy igen!

 

- A látható bizonyíték a tapasz használata után meggyőző. Ha folyamatosan használjuk pár napig, a pozitív változások is szembetűnők.

- Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más anyagot.

- Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg többféle tapaszt is. A vizsgálat a következőket mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, SudanBlack festék, tallium, műanyag melléktermékek.

- Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata előtt és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.

- Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, hogy a tapasz képes gyorsítani a keringést, és így a szervezet méregtelenítését is.

- Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak szerepet. "

 

kinoki

Felhasználási javaslat:

Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra. Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.

Összetevők:

 

- Turmaline (Pyroelectricity mineral or Aschentrekers) (féldrágakő)

- Bamboo vinegar (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (fa nedv) 

- Chitosan

- Dextrin

- Dokudami

- Loquat leaf

- Vegetable fiber

- Vitamin C

- Wood vinegar

 

Fő összetevők tulajdonságai:

 

- Turmaline: A termékben lévő féldrágakő a legjobb minőségű japán turmaline, amely negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz. (FIR) Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.

- Bambusz ecet / Fa nedv (Sap): A bambusz ecet vagy fa nedv (sap) egy tiszta növényi nedv, amely nincs sűrítve, hígítva vagy keverve. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk.

 

Amennyiben szeretnéd megtekinteni a többi termékeinket is, melyek üzletünkben megtalálhatóak, úgy nincs más dolgod, mint a lenti képre kattintani.

megveheto a boltban

 

A kép illusztráció, a termék ettől esetenként eltérhet.