A csomag tartalma: - 1 db Kézi tésztakészítő

A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta. 
 
További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele károsanyag , tartósítószer, és az ára is kedvezőbb.
 
A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon.
 
A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyújtódott a tészta.
 
Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt.
 
Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka , a tészta pillanatok alatt kinyújtható. 
 
keziteszta leirasba 
 
A kép illusztráció
 
A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen.
 
Ezt a műveletet 3-szor megcsinálva, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és mostmár hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer., 
 
Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni.
 
Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani,.

A kép illusztráció, a termék ettől esetenként eltérhet.